dinsdag 3 augustus 2010

Eerst 3 nagekomen foto's

BOLZANO.


CORTINA d'AMPEZZO.

3 opmerkingen:

  1. Hallo Tess,

    mijn eerste reactie op je prachtige blog, je pen talent is echt wel goed, waar haal je het. Af en toe enkele leuke, prachtige foto's. Dit wordt zeker een prachtig boek of filmavond volgend jaar.
    Ook een gave prestatie die je al op het stalen ros gepresteerd heb, en dit zonder heel veel training, denk dat er vele jaloers op zijn.
    Overdag is het zo te horen meestal afzien, vooral de poep zekers. Maar je verhalen over de terrasjes, het avondeten, de rustdagen, de babbels, dat zijn de beloningen voor de geleverde prestatie hé.
    Waar je tot nu toe geweest bent, eigenlijk nog allemaal westerse toestanden. Benieuwd als het meer den oosterse tour op gaat.
    Marc, ik zou zeggen doe zo verder, goe bezig man. Wekelijks kijk ik een keer of twee op de blog, denk wel da je hier veel tijd mee (verliest) door brengt.
    Hou je goed, rij veilig, breek records, amuseer je super en onderhoud het drinken hé.

    Groeten en tot wederhoren,

    Bossie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Tess,
    eindelijk eens een reactie uit het hasseltse front.
    Amai je presteert nogal!!!!
    Zo te lezen met het aantal kilometers en percentages moeten je kuiten er al zéér stevig uitzien (terug naar je sportieve jaren).

    t'Is fijn te lezen dat dit je ding is, je bent zo goed en reeds lang op dreef dat een rechtsomkeer er niet meer zal in zitten.

    Wij wensen je nog fijne trips, veilige wegen en vele vriendelijke mensen onderweg.
    Hou je haaks, groeten Karel&Bea, Golan en Isha,
    en den Pherro (je zal hem leuk vinden als je terug bent)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Familie Vrijs uit Korspel10 augustus 2010 om 13:37

    Hallo Tes.

    Zo te lezen is je fietsexpeditie totnutoe zeer geslaagd. De foto's zijn prachtig en je inspanningen/verhalen zijn dat eveneens. Wij volgen hier in Korspel alles op de voet. Dit jaar gaan wij ( behalve de kinderen) niet op vakantie maar blijven we in de Kempen , het weertje is momenteel aan het kwakkelen na een tropische start maar we houden ons goedgezind met lekker eten.
    Tot een volgende.

    BeantwoordenVerwijderen