woensdag 23 februari 2011

En paar achternagekomen foto´s bij het vorige verslag.


Tante Mia, Nonkel Tjen en mezelf.

Morgen ga ik er opnieuw tegen aan. Kilometers malen, alcoholpauze inlassen,...
Wie gelooft deze jongen eigenlijk nog, behalve... hijzelf.

9 opmerkingen:

  1. Oooh ma zie is hoe schoon!!! Tante Mia en Nonkel Tjen gevonden!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey neefke, respect man respect!!! Kan het niet anders uitdrukken en zijn voort moment de enige woorden die bij me opkomen die van toepassing zijn op jou! Soms moet ge niet veel vertellen om heel veel te zeggen. Keep on going en vooral...het belangrijkste... have fun!!!
    Max

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Tess,

    met volle teugen heb ik weer genoten van je verslag. Goed dat je het strijdtoneel ginder verlaten hebt, da is het allemaal niet waard hé. Je doel is reizen, fietsen, fun beleven, babbelen, schrijven(haha). Als ik goe kan volgen zit je nu in Zuid-Europa, ga je aan deze kant van de Middelandse Zee blijven. Of moet je ginder nog enkele rekeningen gaan betalen.

    Doe da nog goe Tess, veel kilometers, veilig fietsen, plezier en op tijd drinken hé.

    Bossie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag Mr Testelmans,

    Ik spreek je aan met Meneer, want eigenlijk ken je mij niet,ondanks het feit dat je van ver nog familie van mij bent. Ik ben op je blog terecht gekomen via een vriend van mij(die je kent van op de tennis) Ik moet zeggen dat ik uw reisverslagen heel interessant vind en lees ze met veel plezier, doe zo voort zou ik zeggen, en geniet met volle teugen !!!

    groetjes,

    lut testelmans (dochter van Kamiel (neef van uw vader)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dag Marc

    gisteren nog eens een topmatch (toch tijdens de eerste helft) gezien op Standard; Mechelen kwam er niet aan te pas. Hopelijk is dat woensdag ook nog een keer (beker tegen Mechelen, maar al 2 doelpunten voorsprong voor Standard) zodat we uiteindelijk (na nog een paar matchen) naar de finale kunnen in Brussel!

    Hier hangt af en toe het lentegevoel al in de lucht, maar meestal is het nog erg somber, wat betreft het weer. Als dat een beetje meer mee zou zitten, zou het hier inderdaad ideaal zijn om te wonen.

    Wij gaan nog één weekje werken en dan genieten wij opnieuw van een (zeer welverdiende!) vakantieweek, waarin Loes voor een paar dagen naar Parijs gaat. Daarna nog 4 weken school en dan komt de volgende vakantie er al aan.

    Het gaat allemaal heel rap, dus profiteer met volle teugen van je verdere verblijf in het zuiden!

    Groetjes

    Kristien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Marc,

    Goei timing. Cairo net op tijd verlaten denk ik, vóór de hel daar serieus losbarstte. Toen je die sms stuurde met traangas in hotel en zo dacht ik nog dat je je in Cairo bevond. (Heb je mijn sms onmiddellijk daarna gekregen?). Juiste beslissing om Noord-Afrika te verlaten. Komt de eerste maanden niet meer goed daar vrees ik. En wulpse Russinnen vindt je wellicht ook in Spanje hè!
    Leuk verslag Marc. Die checkpoint-avonturen in Egypte bewijzen, ondanks het ongemak, dat die mensen toch wel om je geven.
    Ik weet dat je alles kalmaan wilt doen en niet opgejaagd wilt worden bij het schrijven van je blog maar toch wil ik even insisteren om niet op te geven of al té lui te worden. Zo'n blog is een prachtige getuigenis en herinnering voor later...Het feit dat jij bijvoorbeeld in Egypte één van de weinige 'toeristen' was die een historische gebeurtenis uit eerste hand kon navertellen, maken je tot een bevoorrechte getuige. Ik heb nog even gedacht om de Standaard of De morgen te contacteren en hen te wijzen op je bestaan daarginds maar dat was er misschien over geweest? :-)
    Ik zou graag eens afkomen maar zoals al eerder gezegd: heb eigenlijk niet veel verlof. Vakantie in de zomer is gepland. Moeder van Lisa betaalt ons een grote reis. Daar kunnen we moeilijk nee tegen zeggen...
    Keep up the good spirit Marc. Maar dat hoef ik je niet te vertellen. Dat kun je beter dan de meeste anderen...
    Veel plezier nog en tot binnenkort,


    Hans, Lisa en Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Chris Vennekens2 maart 2011 om 09:34

    Hoi Tes,

    Wij waren ook wel opgelucht om nog eens iets te horen (lezen). Maak het goed daar in Spanje en waarschijnlijk ook Portugal. Gerard zit momenteel in Tenerife maar daar zal je niet meer naartoe gaan zeker.

    Groeten van de ganse familie.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo allemaal, via deze weg wil ik ieder van jullie nog eens bedanken voor alle reacties.
    Een sms-ke, mail, telefoontje of reactie op deze blog doet me altijd veel plezier.
    Dus aan alle schrijvers, dichters, volhouders, nieuwelingen, nieuwsgierigen,... merci.

    Groetjes, Marc,... snot, Tes.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. deze week een verslagje en 2 foto's in het Boerenbelang.

    BeantwoordenVerwijderen